sâmbătă, 9 august 2008

Verde-n ochi împotriva prostituţiei politice!

Prostituata de lux

E mai mult decât o prostituată. E şi o Spintria. Se duce la cel ce dă mai mult. Calcă până şi pe principii. După spusele peştelui, face treabă cu bărbaţii şi respectă înţelegerea. De aproape 17 ani se ocupă cu schimbarea bărcilor: sare unde este mai bine. Şi-a dorit mereu să fie în faţă, iar dacă va trebui să-şi trădeze peştele pentru a fi sus, nu va ezita niciodată. Aidoma unei prostituate experimentate, a învăţat să pună interesele personale înaintea oricăror alte interese, lăsând în urmă zeci de mii de victime...
Mai nou, şi-a dorit să păşească în lumea scriitorilor. Însă tot ce o împiedică este intervalul dintre alegeri. Dacă acestea ar fi măcar de 2 ori pe an, ar avea şanse mult mai mari să fie acceptată în rândul scriitorilor. Cum vine ajunul alegerilor, ea publică o carte „compromiţătoare” despre cel care ar putea să-i tragă la răspundere întreaga filieră de prostituţie. Însă de vreme ce ea scrie doar în perioada pre-electorală, iar atunci textele sunt de o calitate cel puţin îndoielnică, riscăm să rămânem fără un viitor posibil talent.
Nu îmi rămâne decât să sper că aceasta se va lăsa de prostituţie şi va începe a scrie, dar va schimba subiectul. Să scrie romane poliţiste, s-ar descurca de minune aici, deoarece tare bine mai inventează!

5 comentarii:

Alexandru Cozer spunea...

Foarte fin si subtil! Ca intotdeauna, ma impresionati placut. Bravo!

Anonim spunea...

Nu trebuie sa speri ca se va lasa de prostitutie, astfel ar fi si mai periculor. Sa speram ca boala cronica de care sufera "prostituata", si anume cancer prostituar isi va face cit de curind efectul si societatea noastra va avea cu o "..." mai putin. Pina atunci trebuie sa o suferim si sa o alinam cum putem mai bine.

P.S. Felicitari pentru stil...

Anonim spunea...

Iata articolas relevant...si bine gindit, si bine structurat, si bine stilizat...
Felicitari pentru femeia verde, ca chiar spune verde-n ochi!!!!

Anonim spunea...

aritistic si la tema.

Anonim spunea...

Sper sa nu ajunga in viitorul parlament aceasta prostituata, pentru a nu mai scrie peste 4 ani inca o noua carte despre alt parlamentar(opozant) ;) Consider ca in inchisoare, va avea el timp nelimitat pentru istoriile sale negre :)